Beter daten.

Beter daten is een programma dat ontwikkeld is om je te helpen om een partner te vinden die bij je past. Het doel is om te focussen op het afstemmen van jouw persoonlijk dating proces om zo maximaal succes te behalen.

Hoe werkt het?

Een relatie is geen garantie voor geluk, wel de relatie die je met jezelf hebt. Hoe beter deze relatie is, hoe hoger de kans om een partner te vinden die goed bij je past. Daarom gaan wij bij Beter Daten eerst uit van de relatie met jezelf, waarna wij kijken naar hoe jij het beste jouw dating activiteiten kan inrichten.

Ook zit er een rode draad in het zoekproces en in de relaties die je hebt gehad en die gaan wij met forensische precisie achterhalen.

Als we de aanwijzingen analyseren zal je tot verrassende nieuwe inzichten komen over jezelf en de relaties die je in het verleden hebt gehad.

Wie ben ik?

Ik ben John van der Meij. Ik heb 20 jaar ervaring als personal coach i.c.m. beter daten. In al die jaren heb ik zeer veel mensen zien worstelen op het gebied van daten en relaties. Daarnaast vind ik het een zeer interessant onderwerp en verdiep ik mij hier al jaren in. Ik ben ook ervaringsdeskundige en door schade en schande wijs geworden. Nu wil ik de kennis die ik hierin heb opgedaan graag gebruiken om jou te helpen met beter daten.

Het is maatwerk, alles begint en eindigt bij jou.

Na een gesprek heb je meer dan genoeg informatie over beter daten om succesvol aan de slag te gaan.

Relatie coaching beter daten Life Focus-min

Hi.
Ik ben John.

Jouw life, beter daten en relatie coach.

Het is tijd.
Tijd om
door
te
pakken.

Maria B.

Nadat ik een zeer complexe scheiding achter de rug had en in een burn-out terecht was gekomen, heb ik veel opbeurende gesprekken met John gehad. Hij heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor ik verder kon! Hij is een professional in luisteren en de vraag zo teruggeven waardoor je zelf de vraag kan beantwoorden. Hij heeft mijn leven weer kleur gegeven.

M.

Op het gebied van daten is John een expert. Hij heeft mij laten inzien dat een relatie pas kans van slagen heeft als je eerst van je zelf houd en het geen invulling maar aanvulling in je leven moet zijn. Dat je eerst beter met jezelf gelukkig bent en je niet de verwachting moet hebben dat een ander jou gelukkig maakt.Ik heb veel aan het traject gehad en ben inmiddels heel happy met mijn nieuwe relatie.

Irma

Thx to You 10 jaar geleden werk gevonden wat bij mij past, nog steeds heel veel dank daarvoor.

Rob (64 jaar)

Mede dankzij jou John, alweer vijf jaar een vaste baan.

Monique

Je hebt een superbaan John waar je een topper in bent.

Beter daten afspraak.

Maak een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE beter daten kennismaking.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.