Life coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Een leuker leven voor je zelf ontwikkelen met alles wat daarbij hoort:  Een leuke baan, een fijne relatie en het goed hebben met jezelf. Daarin ondersteund Lifefocus mensen.

Lifefocus heeft een eigen stappenplan ontwikkeld, zodat jij daarmee bewuste, inspirerende en haalbare keuzes kunt maken voor de toekomst. Een kort of langer traject, vanuit jouw huidige situatie is o.a. geschikt als je:

  • Jouw persoonlijk functioneren in je werk en of leven wilt verbeteren.
  • Een gerichte carrière move wil maken waarin je succesvol zal zijn.
  • Je huidige leven een nieuwe richting wilt geven, waarom loop ik vast?

Hoe doen we dat?

Om goede keuzes te maken is het van belang oordeel loos zicht te krijgen op je persoonlijk functioneren. We hebben een zeer innovatieve methodiek om dit in kaart te brengen.

Echte kwaliteiten, talenten, worden in beeld gebracht, in perspectief gezet op ongekende wijze, en wij werken echt naar concrete oplossingen voor jou op het gebied van je leven, werk en persoonlijke ontwikkeling op alle facetten.

Kom langs voor een geheel vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Wij hechten daar veel waarde aan en nemen daar de tijd voor.. ! Na deze kennismaking kiest 75% voor een traject bij Lifefocus, u bent van harte uit genodigd.

Hi.
Ik ben John.

Jouw life, date en relatie coach.

Het is tijd.
Tijd om
door
te
pakken.

Maria B.

Nadat ik een zeer complexe scheiding achter de rug had en in een burn-out terecht was gekomen, heb ik veel opbeurende gesprekken met John gehad. Hij heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor ik verder kon! Hij is een professional in luisteren en de vraag zo teruggeven waardoor je zelf de vraag kan beantwoorden. Hij heeft mijn leven weer kleur gegeven.

M.

Op het gebied van daten is John een expert. Hij heeft mij laten inzien dat een relatie pas kans van slagen heeft als je eerst van je zelf houd en het geen invulling maar aanvulling in je leven moet zijn. Dat je eerst beter met jezelf gelukkig bent en je niet de verwachting moet hebben dat een ander jou gelukkig maakt.Ik heb veel aan het traject gehad en ben inmiddels heel happy met mijn nieuwe relatie.

Irma

Thx to You 10 jaar geleden werk gevonden wat bij mij past, nog steeds heel veel dank daarvoor.

Rob (64 jaar)

Mede dankzij jou John, alweer vijf jaar een vaste baan.

Monique

Je hebt een superbaan John waar je een topper in bent.

Life coaching proberen.

Maak een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE kennismaking.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.