Relatie-coaching.

Voor wie.

Relatie coaching is bedoeld voor mannen en vrouwen / stellen waarbij de relatie op een punt gekomen is dat deze onvoldoende oplevert dan je had verwacht. Je stelt je vragen zoals :

  • Hoe verder of, willen we wel verder? De relatie zit op slot en levert meer frustratie op dan plezier. Ook als je meer verdieping wil in je relatie kan een traject uitstekend helpen.
  • Hoe kunnen we onze relatie verbeteren.
  • Wat is er mis met mij/ons.

Hoe is de aanpak van Lifefocus.

Een relatie bestaat uit twee individuen. Er wordt een analyse gemaakt van de huidige situatie en er wordt bekeken wat de individuele verwachtingen zijn van ieder persoon. Onderzocht wordt waar het mis gaat. Dat zit vaak iets dieper dan gedacht. Vervolgens wordt bekeken of de relatie geheeld kan worden. Het uitgangspunt is dat er weer een relatie ontstaat die een positief toegevoegde waarde heeft voor elke partner. Er wordt een persoonlijkheidsprofiel gemaakt waarbij helder wordt wat een ieder nodig heeft en tekort komt. Ook het persoonlijk functioneren wordt inzichtelijk en de effecten op de relatie. Oorzaken worden bewust gemaakt, vaak zit er “ oude pijn” , en aangepakt. Bewustwording op dit punt geeft in veel gevallen voldoende houvast om een succesvol traject te voorspellen. Omdat elk mens uniek is, is er geen gestandaardiseerde aanpak. Er wordt na het kosteloze intake gesprek wel een plan van aanpak opgesteld waarbij de tijdslijn en het kostenplaatje duidelijk zijn. Een traject bestaat meestal uit 2 x 3 individuele en 4 gezamenlijke sessies.

Jij telt !

Hi.
Ik ben John.

Jouw life, date en relatie coach.

Het is tijd.
Tijd om
door
te
pakken.

Maria B.

Nadat ik een zeer complexe scheiding achter de rug had en in een burn-out terecht was gekomen, heb ik veel opbeurende gesprekken met John gehad. Hij heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor ik verder kon! Hij is een professional in luisteren en de vraag zo teruggeven waardoor je zelf de vraag kan beantwoorden. Hij heeft mijn leven weer kleur gegeven.

M.

Op het gebied van daten is John een expert. Hij heeft mij laten inzien dat een relatie pas kans van slagen heeft als je eerst van je zelf houd en het geen invulling maar aanvulling in je leven moet zijn. Dat je eerst beter met jezelf gelukkig bent en je niet de verwachting moet hebben dat een ander jou gelukkig maakt.Ik heb veel aan het traject gehad en ben inmiddels heel happy met mijn nieuwe relatie.

Irma

Thx to You 10 jaar geleden werk gevonden wat bij mij past, nog steeds heel veel dank daarvoor.

Rob (64 jaar)

Mede dankzij jou John, alweer vijf jaar een vaste baan.

Monique

Je hebt een superbaan John waar je een topper in bent.

Relatiecoaching afspraak.

Maak een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE kennismaking.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.