Over mij.

Ik ben John van der Meij. Ik ben 15 jaar personal coach/trainer . In al die jaren heb ik zeer veel mensen zien worstelen op het gebied van daten en relaties en levensvragen. Het leven en opzoek gaan naar levensgeluk is een zeer interessant onderwerp en ik verdiep mij hier al jaren in. Ik ben ook ervaringsdeskundige en door schade en schande wijs geworden. Ik gebruik de kennis die ik hierin heb opgedaan graag om ook jou te helpen op de diverse levensgebieden.

Ervaring

Sedert 2004 houdt ik mij bezig met het coachen van mensen in persoonlijke ontwikkeling relaties en richting arbeidsmarkt. Ik kan dus zeggen dat ik jarenlange ervaring heb in het intensief begeleiden van mensen, zowel maatschappelijk als zakelijk. Na afloop van de trajecten vraag ik altijd feedback hoe men deze de trajecten hebben ervaren. Ook doe ik mee met klanttevredenheid onderzoeken. In de loop der jaren “ scoor “ ik daar gemiddelden tussen de 8,1 en 8,6. Daar ben ik erg trots op , mede omdat het aangeeft dat mensen tevreden zijn met mijn manier van werken.

Naast het volgen van diverse opleidingen, trainingen en cursussen én mijn eigen levenspad, heb ik een zeer gedegen expertise opgebouwd in bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en resultaatgericht werken.

Netwerk

Ik onderhoud een groot netwerk met daarin onder andere ervaren trainers en coaches die elk met hun eigen unieke kwaliteiten en expertise bijdragen aan de blijvende kwaliteit van Lifefocus. Een belangrijke opleiding heb ik gevolgd aan het Jungiaans instituut in Nijmegen en ik koppel dieptepsychologie aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De basis van mijn trajecten is altijd dat je meer jezelf gaat worden. En vandaar uit betere keuzes gaat maken die bijdragen aan je levensgeluk. Dat verder ontwikkelen en vandaar uit de juiste richting in werk en leven en relaties bewerkstelligen. Dit leidt tot zeer grote klanttevredenheid en geslaagde trajecten.

Jij telt !

Hi.
Afspreken?

Maak een vrijblijvende afspraak.

Het is tijd.
Tijd om
door
te
pakken.

Maria B.

Nadat ik een zeer complexe scheiding achter de rug had en in een burn-out terecht was gekomen, heb ik veel opbeurende gesprekken met John gehad. Hij heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor ik verder kon! Hij is een professional in luisteren en de vraag zo teruggeven waardoor je zelf de vraag kan beantwoorden. Hij heeft mijn leven weer kleur gegeven.

M.

Op het gebied van daten is John een expert. Hij heeft mij laten inzien dat een relatie pas kans van slagen heeft als je eerst van je zelf houd en het geen invulling maar aanvulling in je leven moet zijn. Dat je eerst beter met jezelf gelukkig bent en je niet de verwachting moet hebben dat een ander jou gelukkig maakt.Ik heb veel aan het traject gehad en ben inmiddels heel happy met mijn nieuwe relatie.

Irma

Thx to You 10 jaar geleden werk gevonden wat bij mij past, nog steeds heel veel dank daarvoor.

Rob (64 jaar)

Mede dankzij jou John, alweer vijf jaar een vaste baan.

Monique

Je hebt een superbaan John waar je een topper in bent.

Contact met mij opnemen.

Maak een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE kennismaking.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.